Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί…»

Την εκτίμηση ότι είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να επικρατήσει της Άλκμααρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος στη «Real».

«Ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί…»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την Αλκμααρ: «Ναι, είμαι της άποψης ότι ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει αήττητος και -γιατί όχι να τους κερδίσει. Αρκεί να είναι σωστός σ' όλο το 90λεπτο».

Για το αγωνιστικό προφίλ της Αλκμααρ: «Πρόκειται γιο Ομάδα συνόλου (κι αυτή είναι η μεγαλύτερη αρετή της), γιατί σε ατομικό επίπεδο,λίγοι είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εχει, πάντως, πολλούς ψηλούς και γι' αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις στημένες φάσεις. Αλλο δυνατό σημείο της είναι Όλη η δεξιά πλευρά της. Και το μπακ (σ.σ.:Γιόχανσον) και ο εξτρέμ (σ.σ.: Μπέερενς) είναι πολύ επικίνδυνοι και ουσιαστικά από εκεί γίνεται όλο το παιχνίδι της».

Για τα μειονεκτήματά της: «Είπαμε ότι ατομικά δεν λένε πολλά πράγματα. Επίσης η άμυνα είναι αργή και ο τερματοφύλακας (σ.σ.: Αλβαράδο) είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Με υπομονή και σχέδιο, ο ΠΑΟΚ θα βρει διαδρόμους για το γκολ».
.

Για την έδρα της ολλανδικής ομάδας: «Ζωντανή, αν και φυσικά δεν έχει σχέση με την Τούμπα. Επειδή, όμως, πρόκειται για γήπεδο κλειστό, η ακουστική του είναι καλή και ο κόσμος βοηθάει την ομάδα του».
Για το τελικό συμπέρασμά του: «Πρόκειται για μαχητική ομάδα, με αρκετά τρωτά σημεία. Εκτός έδρας παίζει πιο σφιχτά, αλλά στην Ολλανδία ρισκάρει σε υπερβολικό θα έλεγα βαθμό και ειδικά όταν το ματς δεν ξεκινήσει καλά, αρχίζει ο πανικός, η μπάλα δεν κυκλοφορεί σωστά και ο αντίπαλος μπορεί να τους χτυπήσει στον άξονα και να τους αποσυντονίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: