Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έχει πάρει τα πάνω της! (video)

Τρίτη σερί νίκη για την Βαλένθια που δείχνει να «ξυπνάει» για τα καλά. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν στο Μεστάγια 1-0 της Ράγιο Βαγεκάνο και σκαρφώλωσαν κι άλλο στην βαθμολογία.

Έχει πάρει τα πάνω της! (video)
«Ξύπνησε» και πάει και τρένο πλέον! Η Βαλένθια επικράτησε και της Βαγεκάνο με σκορ 1-0, πετυχαίνοντας τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, δίνοντας νέα... πνοή στους φίλους της, αλλά και τον Τζούκιτς που βλέπει πως... έσωσε το κεφάλι του.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 37’ από τον Ζόνας. Βέβαια, για να έρθει το ωραίο τελείωμα του Βραζιλιάνου, χρειάστηκε να «εγκλιματίσει» η άμυνα των φιλοξενούμενων που ουσιαστικά χάρισε την μπάλα στον αντίπαλό της.

Αυτό διόλου ενόχλησε όμως τις «νυχτερίδες» που εκμεταλλεύτηκαν το «δώρο», πήραν το τρίποντο (αν και στο δεύτερο μέρος... δεινοπάθησαν ολίγον τι) και μπήκαν στις θέσεις της Ευρώπης. Από την άλλη, οι ηττημένοι παραμένουν μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως αγωνίστηκε και ο Καστίγιο (ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και Άρη) στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: