Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ερνάντεζ: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας…»

Το όνομα του Παναθηναϊκού δεν τρομάζει τον Ντάνιελ Ερνάντεζ του Αστέρα Τρίπολης. Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας τόνισε πως η ομάδα του πάει να παίξει το ποδόσφαιρό της και να πάρει το τρίποντο.

Ερνάντεζ: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας…»
Ο Αστέρας Τρίπολης πρέπει να παίξει το δικό του παιχνίδι, να παραταχθεί στη Λεωφόρο για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και φυσικά να μην… «μασήσει» από την έδρα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Ερνάντεζ. Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με το «τριφύλλι» τονίζοντας πως η ομάδα της Αρκαδίας παρουσιάζεται με νέα… ταυτότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία αλλά εμείς θέλουμε να πάμε καλύτερα από την περασμένη σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση. Δεν κατάφερε πέρυσι να πάρει μια από τις θέσεις για την Ευρώπη όπως εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με τη δική μας ομάδα και να δούμε πως θα κάνουμε το καλύτερο».

Για το τι χρειάζεται για ένα καλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο: «Είμαστε μια ομάδα με νέα ταυτότητα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να επιβάλουμε τη δική μας ιδέα παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο».

Για το ποιοι παίκτες είναι επικίνδυνοι για τον Παναθηναϊκό: «Δεν κάνω ατομική εκτίμηση. Κάθε παίκτης είναι επικίνδυνος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες και πρέπει να δούμε το σύνολο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί αμυντικά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν επιθετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: