Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μία φανέλα για τα παιδιά!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μία προτίμησή του στο sport-fm.gr σε σχέση με τις φανέλες μίας μεγάλης ομάδας.

Μία φανέλα για τα παιδιά
*** Δεν ξέρω αν θυμάστε το προ μόλις ολίγων ημερών κομμάτι μου στην στήλη, με τίτλο, «Λάζαρ+Γκοϊάν καλύτερα από Ισλανδία…». Τελικά ήρθε η Ρουμανία των Λάζαρ και Γκοϊάν.

*** Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι η πρόκριση είναι στα χέρια της Ελλάδας. Όμως, πιστεύω ότι αν μη τι άλλο θα την παίξει 50-50. Με την Ισλανδία ίσως και να είχε 60-40 η εθνική μας, με τη διαφορά ότι το ψυχολογικό βάρος θα ήταν μεγαλύτερο. Γιατί θα βάρυνε πολύ ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός από τους «ψαράδες» θα ήταν καταστροφή, ξεφτίλα, ταπείνωση κλπ, κλπ.

*** Τέλος πάντων, θέλω απλά σήμερα να γράψω μία κουβέντα για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη UNICEF, δηλαδή μίας μεγάλης ομάδας κι ενός μεγάλου οργανισμού, από μία άλλη σκοπιά.

*** Δεν ξέρω αν όλοι το βλέπουν έτσι, αλλά εγώ ως πατέρας πολύ πιο ευχάριστα θα έπαιρνα για τα παιδιά μου μία φανέλα του Ολυμπιακού, που να γράφει μπροστά UNICEF, παρά μία φανέλα του Ολυμπιακού που θα έγραφε μπροστά μία άλλη εταιρία από αυτές που συνήθως διαφημίζουν ανά τον πλανήτη οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι.

*** Αυτό… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: