Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

3-1 αντί 6-1 και απαντήσεις!!

Ποιος είπε ότι η εθνική δεν μπορεί να παίξει μπαλάρα; Την έλιωσε την Ρουμανία και θα μπορούσε να της βάλει ακόμα και πέντε, έξι γκολ. «Ντου στα Αποδυτήρια»…
Εντάξει, υπάρχουν και παιχνίδια που η εθνική δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Απόψε, όμως, έβγαλε μάτια με την απόδοσή της. Ρεσιτάλ δώσανε τα παιδιά. Με μπαλάρα! Τους τρελάνανε τους Ρουμάνους που τα’ χανε χαμένα, ειδικά στο β’ μέρος.
Κι άλλα δυο, τρία
Δεν κατάλαβα. Αν εξαιρέσουμε τέσσερις, πέντε εθνικές, υπάρχουν πολλές που μπορούν σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα μπαράζ να βάλουνε τρία γκολ και να μπορούνε να ρίξουνε δυο, τρία ακόμα;
Τρομεροί Μήτρογλου, Σάλπι
Ή μήπως κυκλοφορούν πολλά σέντερ φορ στην πιάτσα σαν τον Μήτρογλου; Πέτυχε δυο γκολ και χτυπιόταν επειδή θα μπορούσε να βάλει κι άλλα. Τρομερός. Πάρτι έκανε. Ο Σαλπιγγίδης; Εκπληκτικός. Εμφάνιση μουντιαλικού παίκτη. Και τι δεν έκανε. Δημιουργούσε, σκόραρε, μάρκαρε. Απίστευτος κι αυτός.
Από απόψε
Κανένας δεν υστέρησε από την ομάδα του Σάντος. Όλοι δώσανε ό,τι μπορούσανε. Και είναι κρίμα, τελικά, που με τόσο ωραίο ποδόσφαιρο δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε την πρόκριση από απόψε.
Μόνο γλώσσα βγάζανε
Οι Ρουμάνοι; Μόνο γλώσσα βγάλανε τόσες μέρες, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν δείξανε τίποτα. Πολύ λίγη σαν ομάδα η Ρουμανία. Καμία σχέση με αυτό που περίμενε ο περισσότερος κόσμος να δει.
Προσγειωμένη
Η εθνική μας είναι κοντά στην πρόκριση, αλλά η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Έσπασε τον τσαμπουκά στους Ρουμάνους, όμως θα πρέπει να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό και να πάει προσγειωμένη στην ρεβάνς.
Αμαρτία θα είναι
Αυτή η αποψινή μεγάλη εμφάνιση, λοιπόν, θα πρέπει να συνοδευτεί με το εισιτήριο για το Ρίο. Με την εθνική να δίνει απαντήσεις ακόμα για την μπάλα που μπορεί να παίξει, θα είναι αμαρτία να μην πάμε μουντιάλ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: