Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Εύκολο το ματς με Ολυμπιακό»

Όταν παίζεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Α1 μπάσκετ, πάντα το παιχνίδι θεωρείται εύκολο και δεν υπάρχει άγχος, όπως τόνισε ο Θανάσης Γιαπλές.

«Εύκολο το ματς με Ολυμπιακό»
Ο τεχνικός του ΑΓΟΡ, ο όποιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής,τόνισε πως σε αυτό το παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και περιμένει ένα ανταγωνιστικό ματς για όσους φιλάθλους βρεθούν στις εξέδρες να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ενώ περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Ντέρεκ Ράιτ.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια θεωρούνται εύκολα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι ματς χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα, λόγω της δυναμικής των αντιπάλων. Έχεις μόνο να κερδίσεις από αυτά. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους παίκτες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό που θα προσπαθήσουμε, από τη μεριά μας, είναι να χαρίσουμε στον κόσμο του Ρεθύμνου ένα, όσο είναι δυνατό, πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο ο αγώνας της Δευτέρας για να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να τεστάρεις πολλά πράγματα.

Αποκτήσαμε μεσοβδόμαδα ένα καινούργιο παίκτη. Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς για το παιδί. Εμείς έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως δεν είναι εύκολο με τέσσερις προπονήσεις να ανταποκριθεί αμέσως στις απαιτήσεις μας. Καθημερινά βλέπουμε βελτίωση, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Είναι μεγάλη ευτυχία για τον κόσμο του Ρεθύμνου να μπορεί να βλέπει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παίζει στην πόλη του. Τους καλούμε στο γήπεδο για να απολαύσουν αυτό τον σπουδαίο αγώνα».

Ο Νίκος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε πως: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε μας και τον Ολυμπιακό. Είναι ένα από τα πιο εύκολα ματς για μας, γιατί θα παίξουμε χωρίς άγχος. Υπάρχει τρομερό κίνητρο για μας τους παίκτες να παίζεις αντιμέτωπος με τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και, γιατί όχι, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, ο αγώνας αυτός δεν αποτελεί κριτήριο για ασφαλή συμπεράσματα για όλους τους παραπάνω λόγους. Προσκαλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο μας να έρθει τη Δευτέρα, να χαρεί το παιχνίδι και στο τέλος να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: