Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Κούγιας: «Κριτήριο για πολλούς...»

Αντίδραση περιμένει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, που τόνισε πως το εν λόγω ματς αποτελεί κριτήριο για πολλούς παίκτες.

Κούγιας: «Κριτήριο για πολλούς...»
Κριτήριο για κάποιους παίκτες της Παναχαϊκής που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενώμενα θα αποτελέσει το προσεχές ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο, όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης των Πατρινών αντιλαμβάνεται το πόσο μεγάλο είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι και ξεκαθαρίζει πως είναι το πιο σημαντικό της σεζόν! Στο ίδιο μοτίβο και ο προπονητής των «ροσονέρι», Νίκος Παπαδόπουλος!

«Την Κυριακή είναι ο σπουδαιότερος αγώνας της σεζόν. Το μόνο αποτέλεσμα που περιμένω είναι η νίκη. Οποιο άλλο αποτέλεσμα έρθει, αποτελεί αποτυχία. Το παιχνίδι είναι κριτήριο για πολλούς. Ηδη στα 7 πρώτα παιχνίδια 5 παίκτες που ήταν βασικοί ως τώρα, έδειξαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Το λυπηρό είναι ότι φέτος, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, όλες οι μεταγραφές ήταν υπόθεση προπονητή. Εγιναν 16 μεταγραφές, ήρθαν παίκτες που υποτίθεται θα έκαναν την διαφορά και μόνο οι 5 ανταποκρίθηκαν», ανέφερε στην «Πελοπόννησο» ο Αλέξης Κούγιας, ενώ ο τεχνικός του συλλόγου σχολίασε με τη σειρά του:

«Δεν πάμε καλά ως τώρα. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Οφείλουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, για να ικανοποιήσουμε πρώτα από όλα τους εαυτούς μας και ακολούθως τον σύλλογο και το κοινό της Πάτρας. Εχω νιώσει την πίεση που υπάρχει στην Παναχαϊκή. Εγώ την αντέχω, δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι να την αντέξουν και τα παιδιά και να το δείξουν αυτό και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: