Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ούβαλιν: «Έτσι δεν θα πάει μακριά ο Ολυμπιακός»

Αδικημένη από την ήττα της από τον Ολυμπιακό θεωρεί τη Ζιέλονα Γκόρα ο προπονητής της, Μιχάιλο Ούβαλιν.

Ούβαλιν: «Έτσι δεν θα πάει μακριά ο Ολυμπιακός»
Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο προπονητής της Ζιέλονα Γκόρα χαρακτηρίζοντας σκληρό τον τρόπο με τον οποίο έχασε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ προέβλεψε πως με το πρόσωπο που έδειξε την Παρασκευή η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

«Αξίζαμε τη νίκη και ήταν σκληρό για μας να χάσουμε έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου, γιατί έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά για μας και θα ήταν καλύτερη ακόμη αν κερδίζαμε. Όμως οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια στο μπάσκετ», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

«Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως μας υποτίμησε, αλλά αυτό είναι πρόβλημά του. Δεν είχε ρυθμό και δεν ήταν έτοιμος να παίξει αυτό το παιχνίδι. Όμως δεν είμαι τόσο χαρούμενος, γιατί ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε γι’ αυτό», πρόσθεσε.

«Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά εμείς πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε το σεβασμό. Δεν μας αξίζει να μας θεωρούν χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης», πρόσθεσε.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, αλλά αν προσεγγίζει έτσι τα ματς, δεν θα πάει μακριά. Με έχει εντυπωσιάσει η Ρεάλ και η Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι ακόμη νωρίς», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: