Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Σημαίνει πολλά για μας αυτό το παιχνίδι»


Ματς χωρίς αύριο είναι για τον χωρίς νίκη Κολοσσό αυτό με τα Τρίκαλα στη Ρόδο το Σάββατο, όπως δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς.

«Σημαίνει πολλά για μας αυτό το παιχνίδι»
Ο Κολοσσός δεν έχει άλλα περιθώρια. Μετρώντας πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη φετινή Α1 η νίκη επί των Τρικάλων στη Ρόδο το Σάββατο για την έκτη αγωνιστική (16:00) είναι μονόδρομος.

«Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα με τα Τρίκαλα. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ σοβαρή ομάδα, που προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί του Ικάρου Χαλκίδας», δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς και πρόσθεσε: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, αφού είναι γνωστό ότι αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά για μας. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να γεμίσει το γήπεδο και να μας σπρώξει να πάρουμε τη νίκη. Από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και στη συνέχεια θα έχουμε μαζί μας και το Νέστορα Κόμματο, για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα, αφού διαθέτει τεράστια εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Τον φέραμε για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο γκαρντ της ομάδας, Χριστόφορος Στεφανίδης: «Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο όλοι ξέρουν τι σημαίνει για μας, μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες. Αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας, μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση, την ήττα στην Ελευσίνα και ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα Τρίκαλα. Θα έχουμε την προσθήκη του Νέστορα Κόμματου, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος παίκτης και θα μας βοηθήσει πολύ στο πρωτάθλημα. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε, χρειαζόμαστε όλα μας τα όπλα, μεταξύ των οποίων και τον κόσμο, τον οποίο περιμένουμε κοντά μας για να τον κάνουμε επιτέλους χαρούμενο».

Στα καθαρά αγωνιστικά, το ντεμπούτο του θα κάνει ο Νέστορας Κόμματος, ο οποίος έχει τεθεί στη διάθεσή του κ. Φραγκιά.

Η συμμετοχή του Τσαντ Προύιτ εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολη, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ είχε τραυματιστεί στη μύτη στην Ελευσίνα.

Τέλος, η ροδίτικη ΚΑΕ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα θα διατίθενται δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (από τις 14:00) στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Βενετόκλειο. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και ο Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να δώσει το «παρών» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: