Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Ετοιμαζόμαστε για το Βουκουρέστι»

Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη για την ομάδα που θα πάει στο Μουντιάλ στο ζευγάρι Ελλάδας-Ρουμανίας σύμφωνα με τον Γιώργο Σαμαρά.

«Ετοιμαζόμαστε για το Βουκουρέστι»
Ικανοποιημένος αλλά χωρίς καμία διάθεση για πανηγυρισμούς εμφανίστηκε ο Σαμαράς μιλώντας μετά τη νίκη της γαλανόλευκης, ενώ αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο Καραισκάκη και βοήθησε την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-την αλλαγή της εθνικής όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι που έφερε τα τρία γκολ:

«Δε νομίζω ότι αλλάξαμε κάτι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε την ίδια φιλοσοφία, απλά σήμερα είχαμε περισσότερο πάθος. Παίξαμε πιο ψηλά, ώστε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των Ρουμάνων. Μπήκαμε μέσα, κάναμε ευκαιρίες και το ευχαριστηθήκαμε. Μας βγήκε το σημερινό ματς.

«Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα. Φάγαμε ένα γκολ που συνήθως δεν δεχόμαστε. Δεν άλλαξε η ψυχολογία μας μετά το 1-1. Έτσι όπως παίζαμε σήμερα το πιστεύαμε τόσο πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσουμε. Δεν έχει κριθεί κάτι. Δεν πανηγυρίζουμε και ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ματς.

-αν πλέον η εθνική Ελλάδος είναι το απόλυτο φαβορί:

«Δεν υπάρχουν φαβορί. Αφήνουμε στην άκρη το 3-1 και ξεκινάμε από το 0-0. Ίδια φιλοσοφία, ίδιο πάθος και να το ευχαριστηθούμε. Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Μένουμε αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας».

-τη συμπαράσταση του κόσμου:

«Μακάρι να γινόταν σε κάθε ματς το σημερινό σκηνικό. Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα με πολύ υγιές κοινό. Μακάρι να το βλέπουμε πιο συχνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: