Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Κρίσιμες ημέρες στον Άρη!!

Κρίσιμες ημέρες στον Άρη!Μέχρι και την ομαδική παραίτηση σκέφτονται τα μέλη του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη ως αντίδραση για τις συνεχιζόμενες βολές των οπαδών.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας επιρρίπτουν σοβαρές ευθύνες στα μέλη του ΔΣ της ΚΜΑ για την κατάσταση του αγωνιστικού τμήματος.

Μάλιστα, έφτασαν σε σημείο να ζητούν μέχρι και την κατάργηση της σε χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που εκδίδουν και περιγράφει την «ΚΜΑ» ως περιοδεύοντα θίασο που φτάνει στο τέλος του.

Αυτή η κριτική έχει βαρύνει αρκετά την ατμόσφαιρα.

Χθες, τα περισσότερα από τη μέλη του Δ.Σ. ύστερα και από τη νέα επίθεση που δέχθηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς, εξέφρασαν την πρόθεση να παραιτηθούν για να τρέξουν οι εξελίξεις.

«Εχουμε τόσα τους τελευταίους μήνες, κάναμε και λάθη φυσικά, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση» έλεγαν χαρακτηριστικά και αποφάσισαν να συγκληθεί εκτάκτως Δ.Σ. στο οποίο θα αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι και αν τελικά θα υπάρξει ομαδική παραίτηση.

Αν τελικά παραιτηθεί σύσσωμο το Δ.Σ. της «ΚΜΑ» θεωρείται δεδομένο ότι θα ανοίξει η κουβέντα που έχει ξεκινήσει εσχάτως και για τη διάλυση του σωματείου. Απόφαση που ασφαλώς δεν είναι και τόσο απλή, αφού υπάρχουν μέλη που έχουν πληρώσει συνδρομή, μετοχές που είναι στην κατοχή του φορέα, το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ για τον οικονομικό έλεγχο της 8ετίας 2004-12 που θα βγει μετά την απόφαση για το 99 και φυσικά ο ελεγκτικός ρόλος που ασκεί η «ΚΜΑ» στο εκάστοτε Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: