Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Υπό άκρα μυστικότητα!

Την εντολή να μην διαρρέει τίποτα όσον αφορά τα οικονομικά θέματα του Παναθηναϊκού έχει δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Νέα σύσκεψη στο «τριφύλλι» για Λέτο, Τοτσέ, Πίντο και Γιούρκα.

Υπό άκρα μυστικότητα
Μεγάλη προσπάθεια για να μειώσει τα χρέη του Παναθηναϊκού καταβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος, ώστε η ομάδα του χρόνου να αγωνιστεί κανονικά στην Ευρώπη.

Χθες το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και είχε πολύωρη συζήτηση με τον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο, και τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου.

Τα θέματα που βρίσκονται σε προτεραιότητα είναι εκείνα των ποδοσφαιριστών που έχουν καταθέσει προσφυγή και έχουν λαμβάνειν μεγάλα ποσά, όπως ο Τοτσέ και ο Λέτο, αλλά και των παικτών, που ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες, όπως ο Πίντο και ο Σεϊταρίδης.

Στόχος της διοίκησης του «τριφυλλιού» είναι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τον Ισπανό επιθετικό. Ο Λέτο αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ, ενώ ο Τοτσέ ζητάει 940.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους «πράσινους», όμως ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί να αποφύγει τις δυσάρεστες συνέπειες για τον σύλλογο.

Για αυτό τον λόγο αποφάσισε να μη διαρρέει, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα κάτι για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και για αυτό ενοχλείται ιδιαίτερα, όταν βγαίνει το παραμικρό στοιχείο στα ΜΜΕ.

Όπως γράφει η SportDay, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πως η παραμικρή διαρροή μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνει.

Κάτι ανάλογο συνέβη και πέρσι, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν κοντά σε συμφωνία για δάνειο, και η δημοσιοποίηση «ναυάγησε» την εισροή ζεστού χρήματος στα ταμεία του συλλόγου.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η ΠΑΕ να φθάσει σε πλεόνασμα το 2017, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να παίξει για δύο χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: