Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Κανείς δεν ξεχνάει τον Ντε Νίγκρις!!

Η 16η Νοεμβρίου είναι μία ημέρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ στην οικογένεια της Λάρισας. Μία τέτοια μέρα, πριν από τέσσερα χρόνια, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Κανείς δεν ξεχνάει τον Ντε Νίγκρις
Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια «έφυγε» από κοντά μας ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις, με τον θάνατό του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια του καρδιοπνευμονικού συστήματος.

Με αφορμή αυτή τη δυσάρεστη επέτειο, η επίσημη ιστοσελίδα της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως παρότι ήταν λίγο καιρό στην ομάδα είχε προλάβει να μπει στις καρδιές όλων των ανθρώπων της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από τη μέρα που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ήταν ξημερώματα Δευτέρας, 16 Νοεμβρίου του 2009, όταν η καρδιά του «Ελ Τάνο» σταμάτησε να χτυπά, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια της ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας, αλλά και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, μιας και ο Μεξικανός διεθνής σέντερ φορ υπήρξε παίκτης εγνωσμένης αξίας και διεθνούς φήμης. Δεν είχε προλάβει καλά-καλά να κλείσει τρεις μήνες παρουσίας στην ομάδα μας, αλλά ήταν αρκετό για να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας και μια θέση στο βυσσινί «κλαμπ του παραδείσου». Τον θυμόμαστε όπως ακριβώς τον είχαν αποχαιρετίσει οι συμπαίκτες του με το μήνυμα να παραμένει ανεξίτηλα γραμμένο κάτω από τη φωτογραφία του στην επίσημη φανέλα της ομάδας: Για λίγο μαζί μας, για πάντα στην ψυχή μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: