Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Μιλάει με Σάντσεζ ο Βελλής!!

Συνάντηση με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό, Λόρι Σάντσεζ, θα έχει απόψε ο Σταμάτης Βελλής, με τους δύο άνδρες να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Αθηνών.

Μιλάει με Σάντσεζ ο Βελλής
Εντός της ημέρας θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Λόρι Σάντσεζ για να συζητήσει με τον Σταμάτη Βελλή το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Απόλλωνα Αθηνών.

Ο Βορειοϊρλανδός – με καταγωγή από τον Ισημερινό – προπονητής θα μιλήσει απευθείας με τον μεγαλομέτοχο της «ελαφράς ταξιαρχίας» και εκτιμάται ότι μέχρι αύριο το απόγευμα, θα έχει αποφασιστεί αν θα είναι εκείνος ο διάδοχος του Μπάμπη Τεννέ.

Σύμφωνα με την SportDay, δύσκολα θα υπάρξουν σοβαρές αποκλίσεις στο οικονομικό, αφού ο 56χρονος τεχνικός δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Όλα, όμως, θα τεθούν επί τάπητος στην αποψινή συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες.

Ο Σάντσεζ είναι γνωστός για το γκολ που πέτυχε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 1988, χαρίζοντας στη Γουίμπλεντον το τρόπαιο κόντρα στην πανίσχυρη, τότε, Λίβερπουλ.

Ως προπονητής, έχει να επιδείξει την καλή δουλειά στη Γουίκομ (1999-2003), την τριετή παρουσία του στην Εθνική της Βορείου Ιρλανδίας (2004-07) και μία σύντομη θητεία στην Πρέμιερσιπ με τη Φούλαμ, αμέσως μετά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: