Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ετοιμοι για Βραζιλία!!

O Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη της Εθνικής επί της Ρουμανίας που τη φέρνει ένα βήμα από το Μουντιάλ!

Ετοιμοι για Βραζιλία!
Ναι, αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Πάθος, πλάνο και αποτελεσματικότητα. Αλήθεια είναι ότι γκρινιάζουμε για τις εμφανίσεις της. Μας χαλάνε τα 1-0. Ο Σάντος και τα παλικάρια του μας απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο την καλύτερη στιγμή. Εμφατική νίκη και με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για Βραζιλία.

Άλλη μια τέτοια την ερχόμενη Τρίτη και η «γαλανόλευκη» θα κυματίζει περήφανα στο Ριο Ντε Τζανέιρο. Ότι κι αν πούμε είναι λίγο. Και μπάλα και γκολ και νίκη. Η Ρουμανία δεν έδειξε ικανή να μας απειλήσει. Μας πείραξε το τζάμπα γκολ από τον Στάνκου, αλλά καλύτερα να πάμε με λίγο άγχος στο Βουκουρέστι.

Η Εθνική όμως άξιζε κι άλλα γκολ. Πιο μεγάλη νίκη. Εκανε τις φάσεις, έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων και έκανε τους Ρουμάνους να μην ξέρουν τι να κάνουν στο Φάληρο. Ηταν η κατάλληλη στιγμή και ήρθε η κατάλληλη εμφάνιση. Ότι δεν κάναμε στους «τελικούς» με τη Βοσνία το κάναμε κόντρα στους «γιους του Δράκουλα». Θέλει προσοχή όμως ο επαναληπτικός. Δεν έχουμε πάρει καθαρό σκορ. Θέλει μεγάλη προσοχή.

Δεν τελειώσαμε ακόμη και η ευφορία από τη μεγάλη νίκη δεν πρέπει να μας παρασύρει. Η ρεβάνς θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Εχουμε την πεποίθηση ότι ο Σάντος και οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο. Ηταν διαβασμένοι κι αποφασισμένοι. Το έδειξαν. Τους αξίζουν χίλια μπράβο, αλλά θα πρέπει όλοι να προσγειωθούμε. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε καλό αβάντζο για να πάμε Μουντιάλ, αλλά τόσο κακή Ρουμανία δεν θα ξαναδούμε. Τόσο καλή Ελλάδα πάντως είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ξαναδούμε και μάλιστα άμεσα.

Λίγη προσοχή στην αρχή και μπορούμε ακόμη και δεύτερη νίκη έστω κι αν και η ήττα με ένα γκολ μας στέλνει Βραζιλία. Όλα πλέον είναι στο χέρι μας… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: