Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Πιτσούρκα: «Έχουμε ελπίδες»


Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ρουμάνων, Βίκτορ Πιτσούρκα.

Πιτσούρκα: «Έχουμε ελπίδες»
Πικραμένοι αλλά αποφασισμένοι να παλέψουν στον επαναληπτικό του Βουκουρεστίου είναι οι Ρουμάνοι κάτι που ξεκαθάρισε ο Βίκτος Πιτσούρκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου.

-την εικόνα του αγώνα και το αποτέλεσμα:

«Η Ελλάδα ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Ακολουθεί η ρεβάνς στο Βουκουρέστι. Σίγουρα οι ελπίδες πρόκρισης είναι λίγες όμως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Ξέραμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα όμως σίγουρα δεν περιμέναμε τα τρία γκολ. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε όμως δευτερόλεπτα αργότερα δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Για το τρίτο γκολ τι να πω. Το δεχτήκαμε σαν να παίζαμε στο σχολείο. Ξεκινήσαμε καλά το ματς όμως δεχτήκαμε τρία γκολ και αυτό είναι που μετράει».

-τα λάθη της ομάδας του και τι θα αλλάξει στον επαναληπτικό:

«Θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς οι δύο ποδοσφαιριστές (Λάζαρ και Μπουρτσεάνου) που θα είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Δεν έχουμε τόσους παίκτες αξιόλογους που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».

-αν μετάνιωσε για την ενδεκάδα που παρέταξε:

«Ο Λάζαρ ήταν αρκετά κουρασμένος και το γήπεδο δεν θα τον βοηθούσε. Επίσης δεν μετάνιωσα που άφησα εκτός τον Μαξίμ. Θα παίξει στο Βουκουρέστι και θα αποδείξει αυτό που μπορεί να προσφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: