Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τα μάζεψε από την ΑΕΚ ο Σιαλμάς!

Μακριά απ’ την ΑΕΚ θα συνεχίσει την αναζήτηση ομάδας ο Δημήτρης Σιαλμάς. Μετά τις αντιδράσεις που διαπιστώθηκαν στο ενδεχόμενο επιστροφής του, ο Έλληνας επιθετικός τα μάζεψε και έφυγε από τα Σπάτα.

Τα μάζεψε από την ΑΕΚ ο Σιαλμάς
Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Δημήτρη Σιαλμά δεν είναι ακόμα γνωστό. Το ποδοσφαιρικό… παρόν του ωστόσο σίγουρα θα είναι εκτός ΑΕΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός -που έχει μείνει χωρίς ομάδα- προπονούνταν το τελευταίο διάστημα με την «Ένωση» προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Οι πληροφορίες που τον ήθελαν ωστόσο να επιδιώκει την επιστροφή του στην ομάδα και κυρίως η αντίδραση που διαπιστώθηκε στον κόσμο μετά απ’ αυτές (σημαντική μερίδα των φίλων της ΑΕΚ δεν ξεχνά ότι πίεσε έντονα να φύγει στο ξεκίνημα της περσινής δύσκολης σεζόν) φαίνεται ότι τερμάτισαν την παρουσία του -τουλάχιστον για τώρα- στα Σπάτα.

Κι αυτό διότι ο Σιαλμάς (που φέρεται να είναι ενοχλημένος απ’ τη διάσταση που πήρε το θέμα) μάζεψε την Παρασκευή τα πράγματά του και κατόπιν έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει να προπονείται με τους «κιτρινόμαυρους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: