Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Σαρρής: «Θα πάμε στο Μουντιάλ»

Βέβαιος ότι η πρόκριση στο Μουντιάλ θα καταλήξει σε ελληνικά χέρια εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Σαρρής: «Θα πάμε στο Μουντιάλ»
Την εκτίμηση ότι η ελληνική ομάδα, όχι μόνο δεν θα κινδυνέψει με αποκλεισμό αλλά θα πάει για τη νίκη και στη Ρουμανία εξέφρασε κατά την αποχώρηση του από το Καραισκάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τέταρτο γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι Ρουμάνοι από μια στημένη φάση που δημιούργησαν έβαλαν γκολ», τόνισε αρχικά.

Όσο για τον επαναληπτικό ο Γιώργος Σαρρής τόνισε. «Είναι ένα ακόμη ημίχρονο αλλά πιστεύω στην ομάδα μας. Μπορούμε να πάμε εκεί για να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Είμαι βέβαιος ότι θα πάμε στο Μουντιάλ».


Παπούλιας: «Μεγάλη επιτυχία»

Περιχαρής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά το 3-1 επί της Ρουμανίας τόνισε πως πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία.

Σε σύντομη δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα-Ρουμανία 3-1, ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

«Μεγάλη επιτυχία. Νομίζω πηγαίνουμε για την πρόκριση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο Βουκουρέστι», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: