Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Με την… άδειά του!!

Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου προγραμματίστηκε το Δ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με βασικό θέμα συζήτησης το γήπεδο της ΑΕΚ, αφού ο Δήμος θέλει να «τρέξουν» άμεσα οι διαδικασίες.

Με την… άδειά του
Καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με βασικό θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρας.

Το Δ.Σ. προγραμματίστηκε για την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, αφού όπως όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο «τρέχουν» για αυτό το μεγάλο έργο έτσι και η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της ήθελε να βοηθήσει την «Ένωση» να προχωρήσει το θέμα.

Αλλωστε, από τη συγκεκριμένη απόφαση θα εξαρτηθούν οι περαιτέρω ενέργειες που θα γίνουν με την Πολιτεία.

Όπως γράφει η SportDay, η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» έχει ψηφιστεί κατά της αρχής και μάλιστα ομόφωνα και πλέον απομένει να γίνει το ίδιο και κατά των άρθρων, με τον φάκελο να περιλαμβάνει και τις αλλαγές που προτείνονται από τον «Δικέφαλο» για τη συνολική ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής.

Για αυτό τον λόγο ορίστηκε η 20η Νοεμβρίου για το Δ.Σ., το οποίο θα είναι ανοιχτό για τους Δημότες και όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την συγκεκριμένη συζήτηση, η οποία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία έργου.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του θα προχωρήσει τις επαφές τους. Από την πλευρά του, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα κινήσει τις διαδικασίες για να εξασφαλίσει ένα ποσό ύψους 5 εκατ. ευρώ από το Κράτος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπλαση της περιοχής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: