Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο... έλεγχος του θριάμβου!!

Η Εθνική μας πέτυχε μία πολύτιμη νίκη επί της Ρουμανίας και το gazzetta.gr περνά από ακτίνες τους ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος.
Ορέστης Καρνέζης: Ο τερματοφύλακας της Εθνικής φέρει ευθύνη στο γκολ και γενικά έδειχνε κάπως μουδιασμένος στο πρώτο μέρος. Η αγωνιστική απραξία τον έχει επηρεάσει αρκετά.
Βασίλης Τοροσίδης: Φταίει στο γκολ που δέχεται η Ελλάδα, αλλά επανορθώνει άμεσα, αφού στο δεύτερο τέρμα κάνει φοβερό γύρισμα και δίνει έτοιμο γκολ στον Σαλπιγγίδη. Στην συνέχεια κάνει πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σε άμυνα και επίθεση. Προς το τέλος έμεινε από δυνάμεις, αλλά το... κάλυψε με την εμπειρία του.
Χοσέ Χολέμπας: Ασταθής τα πρώτα λεπτά ο αμυντικός της Εθνικής, στην συνέχεια όμως ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και βοήθησε αρκετά, με καλά κατεβάσματα και... γλυκιές σέντρες.
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Πολύ καλή παρουσία από τον αμυντικό της Ντόρτμουντ, όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός και καθάρισε όλες τις φάσεις στο πεδίο δράσης του.
Δημήτρης Σιόβας: Αν και σε μερικές απομακρύνσεις δεν ήταν σταθερός, η γενική του εικόνα ήταν αρκετή καλή.
Γιάννης Μανιάτης: Πολύ δουλειά από τον Μανιάτη, που... καθάριζε τα πάντα στο κέντρο. Πολύ καλό παιχνίδι από τον διεθνή μέσο.
Αλέξανδρος Τζιόλης: Δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα, ειδικά στην δημιουργία. Αναλώθηκε κυρίως σε αμυντικές ενέργειες.
Κώστας Κατσουράνης: Καλός ανασταλτικά, αλλά περιμέναμε κάτι παραπάνω δημιουργικά. Ειδικά η ευκαιρία που χάνει στο δεύτερο μέρος, δεν υπάρχει!
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Για ακόμα μία φορά συγκλονιστικός, ξεκινάει με ασίστ, μετά πετυχαίνει το γκολ. Μαρκάρει, είναι παντού και γενικά κάνει ένα απίστευτο παιχνίδι. Είναι ο άνθρωπος των μπαράζ!
Γιώργος Σαμαράς: Δεν εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που είχε, ο έμπειρος επιθετικός δεν ήταν σε καθόλου καλή ημέρα. Δύο φορές που βγήκε με καλές προϋποθέσεις στην κόντρα, οι επιλογές του δεν ήταν κάλου καλές.
Κώστας Μήτρογλου: Είναι σε τρομερή φόρμα και δε σταματάει να το δείχνει. Αν και δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές, ενώ γενικά η παρουσία του ήταν θετική, καθώς δούλεψε πάρα πολύ και βοήθησε και ανασταλτικά.
Γιώργος Καραγκούνης: Βοήθησε αρκετά, κράτησε μπάλα κέρδισε φάουλ και γενικά έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο Σάντος από αυτόν.
Φάνης Γκέκας: Έπαιξε πολύ λίγο, αλλά πίεσε αρκετά βοήθησε στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα, ο έμπειρος επιθετικός κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά από θέση οφσάιντ.
Ανδρέας Σάμαρης: Έπαιξε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: