Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Επιστροφή στις… ΗΠΑ!!

Στην Αμερική θα επιστρέψει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μετά από 29 χρόνια, καθώς ανατέθηκε στο Πόρτλαντ η διοργάνωση του 2016. Στο Μπέρμιγχαμ το Παγκόσμιο του 2018.

Επιστροφή στις… ΗΠΑ!
Στο Πόρτλαντ θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου, όπως αποφάσισε σήμερα η Παγκόσμιο Ομοσπονδία σε συνεδρίαση που έγινε στο Μονακό.

Για την ανάληψη της διοργάνωσης είχε θέσει υποψηφιότητα και το Μπέρμιγχαμ, το οποίο θα αναλάβει τελικά το Παγκόσμιο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το Πόρτλαντ θα είναι η πρώτη αμερικάνικη πόλη που θα διοργανώσει μεγάλη διοργάνωση κλειστού στίβου στις ΗΠΑ, μετά απ’ την Ινδιανάπολη το 1987.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές υποψηφιότητες. Επιλέχθηκε το Πόρτλαντ για τη διοργάνωση του 2016, γιατί ήταν σημαντικό για την ανάπτυξη του χώρου μας να επιστρέψει μια μεγάλη διοργάνωση στις ΗΠΑ και διότι η Μ. Βρετανία μετά το Λονδίνο έχει αναλάβει σπουδαίες διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Ανοιχτού του 2017», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της IAAF Λαμίν Ντιάκ. Οι ΗΠΑ θα φιλοξενήσουν φέτος και το Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα Εφήβων – Νεανίδων στο Γιουτζίν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: