Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Θέλει χαρακτήρα»

Μετά το θρίαμβο επί του Ικάρου (100-65), τα Τρίκαλα θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο για την έκτη αγωνιστική της Α1.

«Θέλει χαρακτήρα»
Τα Τρίκαλα θα επιδιώξουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στην Α1 στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό το Σάββατο για την έκτη αγωνιστική (16:00).

«Το παιχνίδι στην Ρόδο απαιτεί από εμάς χαρακτήρα, νοοτροπία και προσωπικότητα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια με ομάδες που έχουν πάνω κάτω τον ίδιο στόχο με μας κρίνονται πολλά», ανέφερε ο προπονητής των Θεσσαλών, Κώστας Φλεβαράκης, και πρόσθεσε: «Σίγουρα η πίεση και στις δύο πλευρές είναι μεγάλη αφού σε τέτοιου είδους παιχνίδια ψάχνουν αμφότεροι την νίκη. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να μάθουμε να ζούμε. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα με σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Α1 με μεγάλες επιτυχίες και διαθέτει πλειάδα έμπειρων ελλήνων παικτών αλλά και αρκετά αθλητικούς ξένους».

Ο 36χρονος γκαρντ της ομάδας, Γιώργος Φούντας, ανέφερε: «Πάμε στην Ρόδο για να παίξουμε έναν ακόμη τελικό. Σίγουρα η νίκη επί του Ίκαρου Χαλκίδας τόνωσε την ψυχολογία μας αλλά ξέρουμε ότι ακόμη πρέπει να διανύσουμε πολύ δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: