Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ούτε Ιταλία, ούτε Γερμανία…!!

Ούτε Ιταλία, ούτε Γερμανία… (video) Γκολ είχε. Θέαμα -στο πρώτο μέρος τουλάχιστον- είχε. Νικητή όμως… δεν είχε το Ιταλία-Γερμανία! Τα γρήγορα γκολ των Χούμελς και Αμπάτε έγραψαν το φιλικό μεταξύ τους 1-1 στο «Σαν Σίρο».

Μισές… δουλειές έκαναν Ιταλία και Γερμανία στο «Σαν Σίρο».

Στο πιο δυνατό ζευγάρι των φιλικών που διεξάγονταν απόψε παράλληλα με τα μπαράζ για το Μουντιάλ, δυο απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα που θα βρεθούν εκεί ικανοποίησαν κατά το ήμισυ τις προσδοκίες για ωραία μπαλίτσα.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν -ή μάλλον στο πρώτο ημίωρο- είχαν ήδη σκοράρει δυο φορές. Με τον Χούμελς να πιάνει «αντρίκεια» κεφαλιά στο 8’ και να βάζει μπροστά τα «πάντσερ». Και τον Αμπάτε να τον μιμείται όχι στον τρόπο (έπαιξε υπέροχα το «1-2» με τον Μπονούτσι πριν σουτάρει) αλλά στην κατάληξη του… δοκάρι και μέσα.

Από ‘κει και πέρα, αμφότερες οι ομάδες έριξαν ρυθμούς. Οι Πραντέλι και Λεβ έκαναν τις απαραίτητες δοκιμές. Και κάπως έτσι το 1-1 (που δεν έδειξε να χαλάει και κανέναν) διατηρήθηκε ως το τέλος.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΙΤΑΛΙΑ (Τσέζαρε Πραντέλι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι (71’ Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Αμπάτε, Κρισίτο, Μαρκίζιο, Μότα, Πίρλο (82’ Τσέρτσι), Μοντολίβο, Οσβάλντο (53’ Καντρέβα), Μπαλοτέλι

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Σμέλτζερ, Κεντίρα (67’ Σ. Μπέντερ), Εζίλ, Μίλερ (87’ Λ. Μπέντερ), Κρόος, Ρόις (59’ Σίρλε), Γκέτζε (60’ Εζίλ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: