Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Δεν αδιαφορούν για Μαυρία!!

Μόνο αδιάφοροι δεν είναι στον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Χάρη Μαυρία, ο οποίος φημολογείται πως παραχωρείται από την Σάντερλαντ και χθες έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Δεν αδιαφορούν για Μαυρία
Εκ των πρωταγωνιστών στη ευρεία νίκη (5-1) της Εθνικής Ελπίδων επί της Σουηδίας ήταν ο Χάρης Μαυρίας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Σάντερλαντ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού εκτός από το γκολ που πέτυχε, κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο προήλθε άλλο τέρμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τις τελευταίες μέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Αγγλία πως ο βρετανικός σύλλογος παρουσιάζεται διατεθειμένος συζητήσει τον δανεισμό ή και την παραχώρησή του. Αυτό το ενδεχόμενο δεν αφήνει φαίνεται να αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πωλήθηκε έναντι 3 εκατ. ευρώ στις «μαυρόγατες» από τον Παναθηναϊκό και θεωρείται δύσκολο να αφήσει το όνειρο της καριέρας στο εξωτερικό.

Ωστόσο, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συζητιέται αρκετά συχνά το όνομα του Μαυρία. Το ενδεχόμενο, πάντως, δανεισμού δύσκολα θα μπορούσε να πείσει τον διεθνή άσο να επιστρέψει – έστω και έτσι – στην Ελλάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: