Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Ίδιος ο ΠΑΟΚ»

matzourakis-giannis-aelk
Ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την καλή μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του αλλά και την ταλαιπωρία με τα συνεχόμενα ταξίδια, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ σχολίασε τόσο την πορεία του Άρη όσο και του Ηρακλή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δεν είναι λίγο πράγμα να παίζεις συνέχεια μακριά από το σπίτι σου. Χάνουμε συνέχεια τρεις μέρες. Τώρα πάμε Αθήνα για τα επόμενα τρία παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».
Για το γήπεδο: «Πρέπει να συνέλθουν όλοι και να βοηθήσουν. Κάνανε πολλά πράγματα για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία και τώρα δεν μπορούν να χαρούν αυτήν την προσπάθεια οι φίλαθλοι της ομάδας. Αυτό θα στοιχίσει στην ομάδα και της στοιχίζει ήδη».
Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ , υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ. Δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ αν και έγιναν μεγάλες επενδύσεις. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με βαριά ιστορία αλλά δεν αρκούν μόνο αυτά. Είναι δεύτερος και το δικαιούται, αλλά δεν καλύπτει την διαφορά ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τις άλλες ομάδες.
Με δυνατότητες οικονομικές βλέπω τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει μια αργή μεσαία γραμμή όπως παρουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Ίδιος μου φαίνεται ο ΠΑΟΚ».
Για τον Στοχ: «Από τον Στοχ περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα, απουσιάζει από τα τελευταία παιχνίδια. Δείχνει μια μεγάλη κόπωση, ενώ στην πρώτη του παρουσία ήταν πάρα πολύ καλός. Και στο φιλικό που παίξαμε αλλά και στα παιχνίδια με την Σάλκε».
Για τον υποβιβασμό: «Γύρω στους 37 με 38 βαθμούς θα χρειαστεί μια ομάδα για να μείνει στην κατηγορία. Αλλά μέχρι τώρα έχουμε πάρα πολλές ισοπαλίες και πιθανόν  να πέσει ατό το όριο».
Για τον Άρη: «Είναι κρίμα για τον Άρη, πρέπει να συνέλθει γρήγορα. Είχε και προβλήματα βέβαια και με τραυματισμούς και με αποβολές αλλά πρέπει να επανέλθει γιατί είναι κρίμα και για τον κόσμο του».
Για τον Ηρακλή: «Ξεκίνησε με όνειρα, προσπάθησε το καλοκαίρι να φτιάξει ένα πλάνο αισιόδοξο, πήρε κάποιους παίκτες αλλά δεν το πίστευα ότι μετά από εφτά αγωνιστικές να είναι τόσο χαμηλά και να έχει μόλις 8 βαθμούς. Είναι λίγοι οι βαθμοί και δύσκολα πλέον θα προλάβει να κάνει το κάτι παραπάνω. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».
Για το Ελλάδα-Ρουμανία: «Δύσκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια με… δυο ημίχρονα που λέμε, κρύβουν ιδιαίτερες παγίδες. Πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε, καθώς η Εθνική μας ομάδα έχει την εμπειρία, παίζει πάντα σφικτά και νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: