Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Πόθος» της Σίτι ο Χαντάνοβιτς!

Με τον Τζο Χαρτ δεν φαίνεται να βγαίνει άκρη. Γι’ αυτό και η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει την κίνησή της για την εστία που... ακούει στο όνομα Σαμίρ Χαντάνοβιτς!

«Πόθος» της Σίτι ο Χαντάνοβιτς
Η μία γκέλα μετά την άλλη... ανάγκασε τον Τζο Χαρτ να περιοριστεί στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Και για μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει κούπα στην Αγγλία και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται ένας «κέρβερος» κάτω από την εστία.

Και για τους «πολίτες» αυτός είναι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς, όπως μεταδίδουν αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ. Ο αγγλικός σύλλογος φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και 20 εκατ. ευρώ προκειμένου να αναγκάσει την Ίντερ να δώσει το «ok». Σίγουρα η όποια κίνηση δεν θα είναι εύκολη, αφού και οι «νερατζούρι» δεν σκοπεύουν να χάσουν τον βασικό τερματοφύλακά τους.

Πέραν των δεδομένων ικανοτήτων του Σλοβένου πορτιέρο, στα συν για την ομάδα του Πελεγκρίνι είναι πως οι Ιταλοί φέτος δεν συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής αν αποκτηθεί τον Ιανουάριο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: