Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τι τον έφτιαξε ακόμα πιο πολύ τον πρόεδρο;

Νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, αλλά και ενδιάμεσα επί της Μπενφίκα, περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους παίκτες του και αυτοί του έκαναν το χατήρι. Τι τον έφτιαξε όμως πιο πολύ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασφαλώς και ήταν πανευτυχής μετά την «τεσσάρα» κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με μια εμφατική επιτυχία την «διαβολική εβδομάδα», μετά τις δύσκολες νίκες με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα.
Μάλιστα, όπως έμαθε η στήλη «sportdog penalty» του sportdog στο Twitter, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν αυτό που έφερε περισσότερα χαμόγελα στου Ρέντη, ακόμα και από τη μεγάλη νίκη στο 90' με τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «sportdog penalty», ο Βαγγέλης Μαρινάκης όλες τις προηγούμενες ημέρες ζητούσε περισσότερο και από τη νίκη στην Λεωφόρο, τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Όχι πως δεν χάρηκε τη νίκη επί τους αιωνίου αντιπάλου ή το μεγάλο τρίποντο στο Champions League. Απλώς, ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτός, ήταν ακόμα ένα κερασάκι στην ερυθρόλευκη τούρτα των επιτυχιών. Ήταν, όμως, και θέμα πρεστίζ προφανώς, πέρα από το γεγονός πως η ομάδα του έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.
Αυτό τουλάχιστον είχε διαρρεύσει από το περιβάλλον του και οι παίκτες του τον δικαίωσαν απόλυτα. Τέσσερα γκολ απέναντι στον μοναδικό διώκτη του Ολυμπιακού στην κούρσα του πρωταθλήματος, δεν είναι και λίγα!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: