Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Ορεξάτοι και... διψασμένοι»

Είναι πρώτος σκόρερ, έχει πάρει τον Παναιγιάλειο από το χέρι και δηλώνει ότι με θέληση όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ο Κώστας Φλίγκος και μιλάει στο sport-fm.gr.


«Ορεξάτοι και... διψασμένοι»
Έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

Ο Κώστας Φλίγκος οδηγεί με ασφάλεια τον Παναιγιάλειο, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας και μέσω του sport-fm.gr δίνει το... σύνθημα ανόδου στην Σούπερ Λίγκα.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για το... διαφορετικό φετινό πρωτάθλημα της Football league, για την πορεία... πρωταθλητισμού της ομάδας του, ενώ σαν γνήσιος επιθετικός, "ντρίμπλαρε" την ερώτηση για τα φετινά φαβορί.

Συνέντευξη στον Θανάση Στάικο:

Για τις συνθήκες στον Παναιγιάλειο: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε απλά μία νεοφώτιστη ομάδα που ήρθε από την Γ’ εθνική. Είναι καλό που είμαστε πολλά παιδιά από πέρσι και γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, παρόλα αυτά τα νέα παιδιά που έχουν έρθει φέτος στην ομάδα έχουν τη δίψα και την όρεξη για πολλά πράγματα».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Παίζουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας πάνω απ’ όλα. Είναι φανταστικοί οι φίλαθλοι που έρχονται να μας δουν. Το γήπεδο γεμίζει σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που φέρνουμε. Έχουμε φέρει 3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια και εκείνοι είναι εκεί για να μας υποστηρίξουν. Αν μέσα από την προσπάθεια που κάνουμε τερματίσουμε σε θέση πλέι οφ, τότε τα πράγματα θα είναι τέλεια».

Για τα φετινά φαβορί του νοτίου ομίλου: «Οι ομάδες στον νότιο όμιλο είναι πολύ ανταγωνιστικές. Δεν μπορώ να χρήσω κάποια ως φαβορί. Η αλήθεια είναι όλοι νομίζαμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα καθαρίσει το πρωτάθλημα φέτος, αλλά απ’ ότι φαίνεται δυσκολεύεται. Είναι 7-8 ομάδες αρκετά δυνατές και κοντά σε δυνατότητες».

Για τη πορεία του στη Football League: «Εγώ βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ. Το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου πίστεψαν σε μένα πολύ και προσπαθώ να τους το ανταποδώσω όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο. Αν είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας όλα μπορούμε να τα πετύχουμε».

Για το Αχαϊκό ντέρμπι που ακολουθεί με την Παναχαϊκή: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι δυο ομάδες από την Πελοπόννησο που έχουν χρόνια να παίξουν αντίπαλοι. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: