Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

"Είμαι ο Κάκος κι εγώ αποφασίζω πότε θα διακόψω"!

Τι φέρεται να είπε ο διεθνής ρέφερι στον τραυματισμό του Μαρινάκη και πώς απαντάει το περιβάλλον του διαιτητή στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού; Ο σκύλος αποκαλύπτει! Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει για τον τρόπο που ο Τάσος Κάκος χειρίστηκε το θέμα του σοβαρού τραυματισμού του Νίκου Μαρινάκη στο παιχνίδι Άρης Παναθηναϊκός στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία του διεθνούς διαιτητή επειδή καθυστέρησε να υποδείξει τη διακοπή του αγώνα και έτσι έθεσε κίνδυνο την υγειά του νεαρού ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.
Από το περιβάλλον του κορυφαίου Έλληνα ρέφερι, πάντως, δεν άφησαν ασχολίαστη την επίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού για το θέμα.
"Εσείς είδατε ότι καθυστέρησε, δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί και ό,τι προβλέπεται; Ό,τι διαρρέεται δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Ξέρετε άλλωστε πώς λειτουργεί το επικοινωνιακό κομμάτι στην Ελλάδα...", υποστήριξαν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Τάσο Κάκο και, μάλιστα, έδωσαν και ένα παράδειγμα όσον αφορά το πώς παρουσιάζονται τα πράγματα.
"Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι ο Κλωναρίδης δεν είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα που του έδειξε ο Τάσος. Δείξανε μάλιστα και φωτογραφία από τον αγώνα. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν δείξανε το βίντεο; Ο ίδιος ο Κλωναρίδης μάλιστα γυρνάει στον διαιτητή και σχημάτισε με το χέρι το “ΟΚ”, ότι η απόφαση ήταν σωστή", διαρρέεται από το στενό "κύκλο" του διαιτητή.
Την ίδια ώρα η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Τwitter, "Sportdog Penalty", αποκαλύπτει τι φέρεται να είπε ο Τάσος Κάκος στον Γιώργο Μπίκα, ο οποίος ήταν ο παρατηρητής του αγώνα.
"Είμαι ο Κάκος κι εγώ αποφασίζω πότε θα διακόψω το ματς", λέγεται ότι είπε ο πολύπειρος ρέφερι όταν ο πρώην αρχιδιαιτητής ...τόλμησε να του πει πως θα έπρεπε να είχε σταματήσει άμεσα το παιχνίδι στον τραυματισμό του Μαρινάκη. Τα συμπεράσματα δικά σας... Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: