Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Κιέβο Βερόνα και Ουντινέζε για Κάτσε!

kace
Στην Ιταλία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον για την παραχώρηση του Έργκους Κάτσε. Κύριος λόγος είναι οι καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν από τον Ιταλό προπονητή της Εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάσι. Η Κιέβο Βερόνα και η Ουντινέζε επεξεργάζονται την περίπτωσή του.
Οι πληροφορίες του Arenafm.gr, λένε, ότι Έλληνας μάνατζερ έχει αναλάβει την πώληση του Κάτσε στη γειτονική χώρα. Θεωρείται δεδομένο ότι άνθρωποι της Κιέβο Βερόνα και της Ουντινέζε θα τον παρακολουθήσουν στα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας στην Ουγγαρία την Πέμπτη και στα Τύρανα με αντίπαλο την Ισπανία στις 18 Νοεμβρίου.
Στο «παιχνίδι» απόκτησής του παραμένει και η Άντερλεχτ, στην οποία βοηθός προπονητή του Τζον Φαν Ντε Μπρομ είναι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας, Μπέσνικ Χάσι. Πιθανότατα θα υπάρχει και δικός της απεσταλμένος στην Ουγγαρία την Πέμπτη.
Το πρόβλημα
Το εύλογο πρόβλημα στη μεταγραφή του Κάτσε σε ομάδα του εξωτερικού, είναι η ανυπαρξία συμμετοχών του στον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτό συνιστά διττό ανασταλτικό παράγοντα για οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα. Πρώτον, μπορεί να τον παρακολουθήσει μόνο σε αγώνες της Εθνικής Ανδρών και Ελπίδων της Αλβανίας. Και δεύτερον, ο παίκτης δεν αγωνίζεται από τον Σεπτέμβριο, συνεπώς είναι ανέτοιμος και κάθε ομάδα τον Ιανουάριο χρειάζεται παίκτες για άμεση ενίσχυση. Παρόλα αυτά, όμως, το νεαρό της ηλικίας του τον καθιστά μια ελκυστική επιλογή.
Αρνήθηκε δανεισμό στην Ελλάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον Κάτσε και την εναλλακτική λύση να τον δώσει δανεικό σε ελληνική ομάδα, αλλά ο νεαρός Αλβανός μέσος αρνήθηκε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει συγκεκριμένη τιμή πώλησης στον νεαρό μέσο. Αναμένει επίσημες προτάσεις, τις οποίες θα αξιολογήσει και αναλόγως θα αποφασίσει, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Προφανής και μοναδικός στόχος, πλέον, είναι η αποκόμιση οικονομικού οφέλους από την πώληση του Κάτσε. Είναι γεγονός ότι ο Αλβανός διεθνής δεν τράβηξε το σχοινί στα άκρα, αφού δεν κατέθεσε κατά την επίμαχη χρονική περίοδο του παροπλισμού του, προσφυγή στη ΦΙΦΑ για μείωση επαγγελματικής υπόστασης. Η στάση του, έως τώρα τουλάχιστον, δείχνει ότι επέλεξε την φιλική οδό στον αναπόφευκτο και επικείμενο χωρισμό του δρόμου του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: