Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Επιμένει ο Φίγκο για Πέρεθ!!

Την πεποίθηση πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι o κύριος υπεύθυνος για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2005 εξέφρασε ο Λουίς Φίγκο. «Μπορεί να κερδίσει τη “Χρυσή Μπάλα” ο Κριστιάνο», τόνισε.

Επιμένει ο Φίγκο για Πέρεθ
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ευθύνεται για την αποχώρηση του Λουίς Φίγκο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε ο παλαίμαχος χαφ.

Ο Πορτογάλος παράγοντας της Ίντερ τόνισε ότι ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου του είχε θέσει το δίλημμα τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του να είναι στον πάγκο ή να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα.

«Μίλησα για αυτό και έχει περάσει. Έχω αλλάξει σελίδα. Είναι κάτι που πίστευα για εκείνον, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Από την άλλη, δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν είναι η ζωή μου. Λέω αυτό που αισθάνομαι και αυτά που γνωρίζω. Δεν θα δώσω συνέχεια. Δεν ξέρω αν ο Φλορεντίνο επηρεάζει αυτή τη στιγμή τις επιλογές στην ομάδα, αφού δεν ανήκω πλέον εκεί. Μιλώ για εμένα, την εμπειρία που έζησα και ό,τι συνέβη. Τον σέβομαι ως πρώην πρόεδρό μου και του εύχομαι να είναι καλά. Όλοι ξέρουν τι έχει κάνει, τι κάνει και τι λέει. Είμαι υπεύθυνος για τις δηλώσεις και τις πράξεις μου», τόνισε ο 41χρονος άνδρας.

Στη συνέχεια, ο Φίγκο ρωτήθηκε να μιλήσει για τον επικείμενο νικητή της «Χρυσής Μπάλας»:

«Πάντα γίνεται μεγάλη κουβέντα για τον νικητή του βραβείο. Δεν ξέρω ποιες είναι τα κριτήρια που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Είχα τη χαρά να κερδίσω μία φορά το βραβείο. Αλλά πάντα είναι υποκειμενικό. Είναι δύσκολο να πούμε αν ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) είναι καλύτερος από τον Μέσι ή τον Ριμπερτί, επειδή έχει κερδίσει τα πάντα. Πιστεύω, πάντως, ότι ο Κριστιάνο μπορεί να κερδίζει πάντα το βραβείο για την ποιότητά του, την αξία του και την απόδοση που έχει σε κάθε ματς. Δεν είμαι, όμως, εγώ εκείνος που αποφασίζει. Αν με ρωτάτε, φυσικά και μπορεί να κερδίζει κάθε χρόνο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: