Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

“Φαβορί η Ελλάδα”

GIANNAKOPOULOS_2505
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η Εθνική Ελλάδας είναι το φαβορί στο παιχνίδι κόντρα στη Ρουμανία ενώ παράλληλα σχολιάσε και το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά είπε:
Για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Ρουμανία:
“Η παράδοση δε ευνοεί την Ελλάδα αλλά η παράδοση δε παίζει μπάλα. Άμα είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να προκριθούμε. Είμαστε σαν ομάδα και σαν μονάδες καλύτεροι. Η ομάδα έχει την εμπειρία και έχει ξαναπεράσει από μπαράζ. Θεωρώ πως είμαστε πολύ δυνατό σύνολο.  Η Βοσνία ήταν απρόσμενα καλή και με την συγκομιδή που κάναμε σε οποιοδήποτε άλλο όμιλο θα ήμασταν πρώτοι. Άμα δε γινόταν η γκέλα με τον Βοσνία στην Ελλάδα πιστεύω πως θα βγαίναμε πρώτοι στον όμιλο και με διαφορά. Από εκεί και περά τα μπαράζ το ίδιο εισιτήριο δίνουν απλά το κάνουν πιο ψυχοφθόρο”.
Για τα δυνατά στοιχεία της Εθνικής:
“Το μεγάλο ατού της Εθνικής είναι η εμπειρία. Η εμπειρία και το ομαδικό πνεύμα είναι τα μεγάλα όπλα που μας διακρίνουν ειδικότερα μετά το 2004. Η Ρουμανία είναι καλή ποδοσφαιρική σχολή ωστόσο είναι κάθε πέρσι και καλύτερα. Άμα βάλουμε τους παίκτες ένας προς έναν υπερτερούμε αλλά αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Με νίκη 1-0 αλλά και με 0-0 πιστεύω πως θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Η Ρουμανία δε θα μπορεί να διαχειριστεί την πίεση”.
Για το άμα οι παίκτες θέλουν γεμάτο γήπεδο:
“Αν ο παίκτης έχει προσωπικότητα ζητάει την πίεση και θέλει γεμάτο γήπεδο. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό στο μάτια του κόσμου. Έχουμε πολλές προσωπικότητες στην ομάδα”.
Για τον πλουραλισμό που υπάρχει στην Εθνική:
“Υπάρχει έντονος πλουραλισμός στο ρόστερ της ομάδας. Εδικά τα σέντερ μπακ μας είναι ψηλά κορμιά και πολύ δυνατά στο υψηλό παιχνίδι. Θεωρώ πως τα μπακ μας είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και έρχονται και άλλοι μικροί από πίσω”.
Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:
“Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο ωστόσο κέρδισε πιο εύκολα από ότι φανταζόμασταν. Ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό μομέντουμ και νικάει και παιχνίδια χωρίς να παίζει πολύ καλά. Φυσικά με τον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός”.
Για τον Ολυμπιακό:
“Πρέπει να υπάρχει συναγωνισμός στο πρωτάθλημα αλλά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό φάνηκε πολύ μεγάλη διαφορά. Έχει φοβερό ρόστερ για Ελληνικά δεδομένα. Παίκτες από τον πάγκο του σε άλλες ομάδες θα ήταν κολόνες. Τα εύσημα πάνε και σε αυτούς που έφτιαξαν την ομάδα αλλά και στον προπονητή”.
Για τον ΠΑΟΚ:
“Στο ΠΑΟΚ δε χάθηκε τίποτα. Όλα τα ματς δίνουν 3 βαθμούς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά και πρέπει να αντιδράσει, να δείξει πως είναι μεγάλη ομάδα και να συνεχίσει. Δε πρέπει να ισοπεδώνονται τα πάντα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μέτρο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: