Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πάλι στο προσκήνιο ο Φαλκάο!!

Η υπόθεση του Φαλκάο δεν έχει κλείσει ακόμα για την Τσέλσι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθεί τον Κολομβιανό επιθετικό και είναι έτοιμος να κάνει εισήγηση στην διοίκηση των «μπλε» για την απόκτησή του.

Πάλι στο προσκήνιο ο Φαλκάο
Το καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και να πάει στο Πριγκιπάτο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μονακό, ωστόσο το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο συνεχίζει να φιγουράρει στις λίστες μεγάλων ομάδων για την απόκτηση του.

Μια ομάδα από αυτές σύμφωνα με την «Daily Mirror» είναι η Τσέλσι η οποία είχε ενδιαφερθεί και παλαιότερα για την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το βράδυ της Πέμπτης ο διεθνής φορ θα παίξει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του σε φιλική αναμέτρηση στο Βέλγιο με την τοπική ομάδα. Εκεί για χάρη του θα είναι ο Μουρίνιο προκειμένου να τον παρακολουθήσει, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εισήγηση που θα κάνει στην διοίκηση των "μπλε".

Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», η πρόταση που θα γίνει θα περιλαμβάνει 60 εκατ. λίρες, προκειμένου να πει το «ναι» η Μονακό το επόμενο καλοκαίρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: