Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Υποψήφιος για αντι-Λεβαντόφσκι ο Μήτρογλου»

Μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχτεί τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην επίθεση της Ντόρτμουντ είναι ο Κώστας Μήτρογλου, σύμφωνα με την Bild.

«Υποψήφιος για αντι-Λεβαντόφσκι ο Μήτρογλου»
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν από τη Ντόρτμουντ, καθώς μένει ελεύθερος και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπάγερν. Οι δευτεραθλητές Γερμανίας και Ευρώπης αναζητούν ήδη το διάδοχό του και σύμφωνα με την Bild μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

«Τη φετινή σεζόν είναι δύσκολο να τον σταματήσει κάποιος. Έχει πετύχει 14 γκολ σε 10 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τα τρία γκολ που έχει βάλει στο Champions League τον κάνουν ακόμη πιο επιθυμητό. Φαίνεται πως για αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία», αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα.

Ο Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έντιν Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι), Κέβιν Φόλαντ (Χόφενχαϊμ), Κριστιάν Μπεντεκέ (Άστον Βίλα) και Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο) είναι οι υπόλοιποι.

Μάλιστα υπάρχει και ψηφοφορία για τον επιθετικό που προτιμούν οι φίλαθλοι, με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι μέχρι νωρίς το απόγευμα τελευταίος στις προτιμήσεις και τον Ντιέγκο Κόστα να είναι ο πιο δημοφιλής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: