Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δεν μπορεί ο Άρης...!

Ούτε στα φιλικά δεν κερδίζει. Ο Άρης των αρκετών αλλαγών ηττήθηκε από τον Μακεδονικό με σκορ 2-1, μην αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.

Δεν μπορεί ο Άρης...
Στα επίσημα δεν πάει καλά, αλλά ούτε και στα φιλικά σηκώνει κεφάλι. Ο Άρης ηττήθηκε 2-1 από τον Μακεδονικό σε αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Νέα Ευκαρπία.

Οι Αγκάνθο και Πουλίδο ήταν εκτός, αφού ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς φέρεται να έχει παράπονα από την απόδοσή τους, ενώ ξεκουράστηκαν και οι Τάτος, Ουντότζι.

Μόλις στο 10’ οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, ύστερα από ισάριθμα λάθη στην άμυνα, τα οποία ο Ζαγναφέρης επωφελήθηκε στο έπακρον, «ματώνοντας» δις τα δίχτυα του Μπουζάνη.

Στα επόμενα 20 λεπτά, οι «κίτρινοι» έδειξαν μία μίνι αντίδραση. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες των Αγγελούδη, Οικονομόπουλου σε τετ-α-τετ και το δοκάρι του Μανιά, ο τελευταίος κατάφερε να μειώσει στο 33’ σε 2-1, εκμεταλλευμένος λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος ο Σέρβος τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα, αλλά αντ’ αυτού δεν είδε σχεδόν τίποτα, αφού η ομάδα του ήταν πολύ κακή, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και μοιραία γνώρισε την ήττα που αν και σε φιλικό παιχνίδι, προβληματίζει έντονα.

Αρης: Μπουζάνης, Ψυχογιός, Καραγκούνης, Κύργιας, Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Λεμονής, Μανιάς, Ρένια, Αγγελούδης, Σουνάς. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι οι Γιαννίτσης, Καρασαλίδης, Τσουκάνης, Καραγιάννης, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος, ΝταμαρλήςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: