Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Διαπιστώσεις…!!

Γιατί ο Λίνο έπεφτε στο Καραϊσκάκη με τον κώλο; Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει εξορκισμό και ποιος ακούει φωνές; Απολαυστικός Σταύρος Κόλκας στον sportdog! Διακοπή έχουμε στο πρωτάθλημα, προφανώς για να εμπεδώσουμε το ντόρτι, να αναλύσουμε τι έφταιξε και γενικά να κάνουμε ένα ταμείο καταλήγοντας κάπου.
Έχει ενδιαφέρον να αναλύσουμε λίγο τι είδαμε στο Καραϊσκάκη. Το μόνο που δεν είδαμε για την ακρίβεια, είναι τον ίδιο τον Καραϊσκάκη αυτοπροσώπως.
Πρώτα απ΄ όλα, ερευνώ το ενδεχόμενο ο Σαββίδης αντί για πριμ 100 χιλιάδων ευρώ ανά κεφαλή σε περίπτωση νίκης, να ζήτησε 100 χιλιάρικα ανά κεφαλή αν κερδίζαμε ή να το είπε σε μια άλλη ομάδα. Τα δικά μας έπαιζαν λες και έπρεπε να δώσουν κάτι από την τσέπη τους πάντως.
Πολλοί αναρωτιούνται γιατί άφησε τον Λίνο ενενήντα λεπτά πάνω στον Κάμπελ χωρίς κάλυψη ο Στέφενς. Αυτό που δεν αναρωτιούνται είναι γιατί ο Λίνο έπεσε τρεις φορές στο έδαφος με τον κώλο σε προσποιήσεις του Κάμπελ και εδώ όμως υπάρχει απάντηση. Δεν είναι μόνο πως ο Λίνο έπαιξε χωρίς κάλυψη και χωρίς τον Τζαβέλλα να μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο, είναι πως δεν μπορούσε να πέσει στο έδαφος στηριζόμενος στο χέρι του γιατί ως γνωστόν υπάρχει κάταγμα.
Αποτέλεσμα αυτής της …μηδαμινής και αστείας λεπτομέρειας, είναι ο παίκτης να προτιμά να πέφτει με τον κώλο και να μη μπορεί ουσιαστικά να κάνει τάκλιν. Και εμείς στον πάγκο είχαμε τον κανένα παρότι αυτή τη στιγμή πληρώνουμε τρία αριστερά μπακ. Συγκλονιστικό αν μη τι άλλο.
Επίσης, είδαμε το πρώτο γκολ της ιστορίας του ποδοσφαίρου που το βάζει ξαπλωμένος παίκτης ο οποίος συγχρονίστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα του οποίου δημιουργήθηκε η ανάγκη να παίξει την ώρα του αγώνα τσανταλίνα μανταλίνα. Και μία μετάφραση στα αθηναϊκά για να γίνω αντιληπτός, να παίξει μακριά γαϊδούρα.
Για τις ανάγκες του Χακόμπο δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί μονίμως με αιφνιδιάζουν. Νομίζω πως ακούει φωνές, πως του μιλάνε τα δοκάρια, πως λειτουργεί σε μία άλλη διάσταση. Ο εξορκισμός είναι μία καλή λύση. Δεμένος σε ένα κρεβάτι, ένας παπάς να μιλάει Καρδιτσιώτικα και μία γιαγιά να κλαίει δίπλα. Μπορείτε να διαλέξετε κάποια που προσπαθεί να κλείσει ραντεβού στον ΕΟΠΠΥ πως λέγεται αυτό το πράγμα.
Φωνές ακούει και ο Λούκας. Ο οποίος ενώ έχει την μπάλα στα πόδια του σταματάει και τη δίνει στον αντίπαλο. Χωρίς σφύριγμα, χωρίς τίποτα. Σήκωσε το χέρι ο Σιόβας και τον μπέρδεψε τον άνθρωπο. Δεν θέλω να του αποσπάτε την προσοχή του παιδιού.
Και κλείνω με το λεωφορείο και τη χαρά του Τύπου της Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη απόφαση Σαββίδη. Να πάει η ομάδα στο γήπεδο με το πούλμαν της. Μεγάλη απόφαση, γέμισε περηφάνια όλους μας, ρίγη συγκίνησης και δέους μετά από την εντολή Σαββίδη. Απλά έπρεπε να δώσει και μία εντολή να το βάλουν μπροστά στην εστία μπας και γλιτώσω το ντόρτι.
ΥΓ: Μέχρι να παίξουμε με τους Ρουμάνους, μοναδικός διαθέσιμος για να τεθεί αντιμέτωπος της εθνικής θα είναι ο Χάτζι. Μεγάλε Σάντος με τα βουντού σου.
ΥΓ: Κλήρωση στο κύπελλο με τον Ηρακλή. Τζάμπα πονοκέφαλος πάλι.
ΥΓ: Η ομάδα μπάσκετ ήταν εξαιρετική και έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και κυρίως λόγω των ριμπάουντ. Επειδή είχε τεθεί θέμα επενδυτή εκεί, εγώ είμαι της άποψης πως το πρωτάθλημα θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό μόνο αν υπάρξει πραγματική κεντρική διαχείριση. Δηλαδή να μοιραστούν τα χρήματα μεταξύ όλων και όχι να ξεχωρίζουν οι δύο από τους υπόλοιπους. Εμείς με 300 χιλιάρικα μπάτζετ έχουμε κάνει μια χαρά ομάδα, ανταγωνιστική που παίζει σοβαρό μπάσκετ. Αν είχαμε 600 χιλιάρικα μπάτζετ, αντιλαμβάνεστε όλοι πως η εικόνα θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή. Όμως για πιο άθλημα ενδιαφέρθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να ενδιαφερθούν για το μπάσκετ; Ο κώλος τους να είναι καλά και όλα τα άλλα έπονται.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: