Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η απάντηση του Τζέραρντ στον Φέργκιουσον!

Ο Στίβεν Τζέραρντ απάντησε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που τον χαρακτήρισε πολύ καλό, αλλά όχι κορυφαίου επιπέδου παίκτη στην αυτοβιογραφία του.

Η απάντηση του Τζέραρντ στον Φέργκιουσον
«Είναι πολύ καλός παίκτης, προσπάθησα να τον πάρω στη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά δεν ήταν ποτέ ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου», είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του για τον Στίβεν Τζέραρντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Και ήρθε η ώρα να απαντήσει ο αρχηγός της Λίβερπουλ.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του. Είναι από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Δεν θα χάσω και τον ύπνο μου γι’ αυτό που είπε για μένα. Στη διάρκεια της καριέρας μου δέχτηκα επαίνους από πολλούς ανθρώπους, ανάμεσά τους κι από εκείνον. Είναι αλήθεια πως προσπάθησε να με αποκτήσει σε μία περίπτωση, ίσως και σε δύο», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για τις 107 συμμετοχές του με την Εθνική Αγγλίας, έριξε το… «καρφάκι» του για τον Σκωτσέζο τεχνικό. «Δεν είναι κι άσχημες οι 107 συμμετοχές για κάποιον που δεν είναι τοπ παίκτης, έτσι δεν είναι;», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό τον αριθμό. Όταν έκανα ντεμπούτο είχα στόχο να φτάσω τις 50 συμμετοχές και τα 10 γκολ. Άρα είμαι περήφανος που έφτασα στις 107 εμφανίσεις. Δεν με νοιάζει να ξεπεράσω τον Σίλτον ή τον Μπέκαμ. Όνειρό μου είναι να επιστρέψουμε από μία μεγάλη διοργάνωση και να είναι ο κόσμος περήφανος για την ομάδα. Όμως αυτό θα γίνει μόνο αν περάσουμε από τα προημιτελικά».

Όσο για το τι περιμένει στα γήπεδα της Βραζιλίας, είπε: «Χάρηκα πολύ που βοήθησα να προκριθούμε στα τελικά, αλλά τώρα το θέμα είναι τι θα κάνουμε εκεί. Το καλό είναι πως δεν μας αντιμετωπίζουν πλέον σαν φαβορί και υπάρχει περισσότερο ρεαλιστική στάση απέναντί μας. Κανένας δεν λέει μεγάλα λόγια κι αυτό βοηθά την ομάδα. Δεν έχουμε τρελές προσδοκίες, αλλά ρεαλιστικές».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει να φορά το εθνόσημο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω μετά το Μουντιάλ. Θα εξαρτηθεί από το αν το απολαύσω. Τι εμπειρία θα είναι αυτή στη Βραζιλία. Μπορώ να διαχειριστώ τον εαυτό μου κι αν μπορώ να είμαι υγιής, είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω τόσο στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ, όσο και σε αυτές της εθνικής Αγγλίας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: