Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Ανακαλύψτε» τον Χακόμπο!!

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται αύριο (14/11), ο Σανθ Χακόμπο, που θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα αποσταλούν στον λογαριασμό της ΠΑΕ στο twitter.

«Ανακαλύψτε» τον Χακόμπο
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε ένα ξέσπασμα μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για ντροπή και ασέβεια προς τη φανέλα και το έμβλημα του συλλόγου.

Αύριο (14/11, 18:30), ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις των φίλων της ομάδας, που θα γίνουν στον λογαριασμό της ΠΑΕ στο twitter, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους απευθύνετε τα δικά σας ερωτήματα. Ο Σανθ Χακόμπο την Πέμπτη (14.11) στις 18.30 θα βρίσκεται συνδεδεμένος με τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο twitter (@PAOK_FC) και θα απαντάει στις δικές σας ερωτήσεις.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά σ’ αυτή τη συνέντευξη μπορείτε από σήμερα μέχρι και αύριο στις 18.00 να αποστείλετε τις ερωτήσεις σας στον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο twitter (@PAOK_FC) χρησιμοποιώντας το ειδικό hashtag #askjacobo. Οι απορίες σας θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν live από τον Ισπανό τερματοφύλακα του Δικεφάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: