Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Κόντης στο Metropolis: «Το πρόβλημα στον Άρη είναι ότι δε δόθηκε η απαραίτητη σημασία στο αγωνιστικό»

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Κόντης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή στην «Στην Σέντρα» για την εικόνα του Άρη σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, όπως και για τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Άρη, γιατί είμαι εδώ στην Γλυφάδα. Τα πράγματα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν γήπεδα, ούτε εγκαταστάσεις, οι παίκτες της Γλυφάδας κάνουν προπόνηση σε πλαστικά γήπεδα και έχουμε πολλούς τραυματισμούς».

Για τον Αγκάνθο: «Μαθαίνω πως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μαθαίνω πως ο Αγκάνθο δεν πάει καλά. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, χρειάζεται ειδική μεταχείρηση, είχε προβλήματα τραυματισμών, τι να πω, είναι φιλότιμος, αλλά και λίγο ιδιόρυθμος. Θέλει μια μεταχείριση διαφορετική, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, έχει βοηθήσει τον Άρη. Σημαντικό ρόλο έπαιζε ο διερμηνέας, όταν ήμουν εκεί, θυμάμαι ήταν κοντά σε όλους τους παίκτες, ίσως ήταν ένα λάθος η απομάκρυνση του. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μιλούσε μαζί τους, τους έδινε ψυχολογία όταν αυτοί ήταν απλήρωτοι. Βοηθούσε σε θέματα λεπτά, ζούσε μαζί τους την καθημερινότητα τους.

Για τα αγωνιστικά του Άρη: «Δεν θέλω να μπω στα αγωνιστικά του Άρη, είναι δύσκολα τα πράγματα. Άλλοι λένε πως θα πέσουν δύο ομάδες, πέρσι ο Άρης σώθηκε με 24 βαθμούς και είχε 16 ομάδες, φέτος η σωτηρία θα κριθεί στους 27 βαθμούς. Ο Άρης χρειάζεται επενδυτή είναι βέβαιο».

Συνεχίζοντας είπε: «Για τον Πουλίδο δεν έχω εικόνα, δεν μπορώ να σχολιάσω. Το πρόβλημα στον Άρη είναι πως δόθηκε σημασία σε άλλα θέματα και όχι στο αγωνιστικό».

Τέλος αναφέρθηκε και στον οικονομικό έλεγχο: «Είναι η μόνη λύση για τον Άρη το πόρισμα. Αν για παράδειγμα ο Κριστιανο Ρονάλντο παίρνει 30. εκ ευρώ από την Ρεαλ, κάποιοι μπορούν να πουν πως έφαγε λεφτά. Είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι να δούμε τι έγινε πραγματικά. Κάποιοι έβγαλαν ψιχουλάκι από τον Άρη. Τόσα χρόνια στον Άρη δεν βρέθηκε ένας να πει για μένα ότι έφαγα το παραμικρό. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: