Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δέλλας: «Δεν το σκέφτηκα για την ΑΕΚ»

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, αν και τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα, εξήγησε ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας σε γαλλικό περιοδικό.

Δέλλας: «Δεν το σκέφτηκα για την ΑΕΚ»
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας σε ένα γαλλικό περιοδικό.

Σε αυτή ο 37χρονος προπονητής αναφέρθηκε στην αντίδραση των παικτών του μετά την καταδικαστική ήττα από τον Πανθρακικό, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αναλάβει την ΑΕΚ και στο τέλος στάθηκε στο γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας», τον οποίο – όπως δήλωσε – άλλαξε την ιστορία του συλλόγου.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Δέλλας στο γαλλικό περιοδικό «So Foot»

Για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, το οποίο σήμανε τον υποβιβασμό της ομάδας:

«Μετά τον υποβιβασμό οι παίκτες μου άρχισαν να κλαίνε στα αποδυτήρια. Δεν αντέδρασα μπροστά τους, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήθελα να χαθεί η υπόληψή τους, αλλά μέσα μου είχα καταστραφεί».

Για την απόφασή του να παραμείνει στην «Ένωση»:

«Οταν μου τηλεφώνησαν από την ΑΕΚ για να αναλάβω την ομάδα δεν το σκέφτηκα. Αφησα την καρδιά μου να μιλήσει. Αν άκουγα τότε το μυαλό μου δεν θα έπρεπε να αναλάβω την ομάδα».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγια-Σοφιά»:

«Η καταστροφή του "Νίκος Γκούμας" άλλαξε την ιστορία της ΑΕΚ, αν δεν είχε γκρεμιστεί, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: