Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ακόμα δυο μήνες εκτός ο Κομπανί!

Τις υπηρεσίες του Βινσέντ Κομπανί θα στερηθεί για περίπου οχτώ εβδομάδες ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αφού ο τραυματισμός του αρχηγού της Σίτι αποδεικνύεται σοβαρότερος σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ακόμα δυο μήνες εκτός ο Κομπανί
Περισσότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Μάντσεστερ Σίτι θα αργήσει η επιστροφή του Βινσέντ Κομπανί, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον μηρό.

Το θέμα είναι πως δεν ανησυχούν μόνο οι «πολίτες» για την κατάσταση του 27χρονου στόπερ, αγωνία υπάρχει και στο Βέλγιο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής ομάδας, Λίβεν Μέσαλκ, πήγε στην Αγγλία για να διαπιστώσει ίδιοις όμμασι πώς είναι ο διεθνής αμυντικός.

«Νομίζω ότι ο Βινσέντ θα είναι έτοιμος σε αρκετές εβδομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει και να είναι σε καλή κατάσταση για πολύ καιρό. Αρχικά είχε μια ρήξη στον γλουτιαίο και στη συνέχεια ήταν άτυχος γιατί είχε και κάποιο μικρότερο πρόβλημα μπροστά, οπότε είναι όλα μαζί», υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Skysports ο Μέσαλκ, φυσιοθεραπευτής της εθνικής Βελγίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: