Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ριμπερί: «Συνέχεια στο σερί με Ντόρτμουντ»

Πεπεισμένος πως σε περίπτωση που η Μπάγερν Μονάχου καταφέρει να νικήσει την Ντόρτμουντ (23/11) αυτόματα θα αποκτήσει σοβαρές πιθανότητες για τον τίτλο εμφανίστηκε ο Φρανκ Ριμπερί.

Ριμπερί: «Συνέχεια στο σερί με Ντόρτμουντ»
Στο επόμενο εκτός έδρας ντέρμπι ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Ντόρτμουντ αναφέρθηκε ο Φρανκ Ριμπερί, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga.

Μάλιστα, ο Γάλλος εξτρέμ υποστήριξε πως η ομάδα του έχει σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εφόσον επικρατήσει μέσα στην έδρα των Βεστφαλών.

«Είναι σίγουρα ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς. Ήδη είμαι ανυπόμονος γι’ αυτό το ματς», τόνισε αρχικά ο 30χρονος παίκτης των Βαυαρών για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Σε περίπτωση που καταφέρουμε να κερδίσουμε εκεί, τότε θα έχουμε επτά βαθμούς διαφορά από την Ντόρτμουντ και αυτό θα ήταν μια πρόωρη κατάκτηση στην κούρσα του τίτλου».

Καταλήγοντας, ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε για το σερί νικών που μετράει η Μπάγερν Μονάχου: «Είναι ένα φανταστικό ρεκόρ και αυτό είναι μεγάλο πράγμα για την Μπάγερν. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνεχίζουμε το σερί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: