Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Κριτήριο» ο Ιβάν!!

Ξεκίνησε η μεταγραφολογία στον ΠΑΟΚ εν όψει του Γενάρη, με τον Ιβάν Σαββίδη να παίζει καθοριστικό ρόλο και να μην επικρατεί βιασύνη για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

«Κριτήριο» ο Ιβάν
Συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές θεωρίες, όπως για παράδειγμα ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κάνει δύο μεταγραφές ή θα γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες ο Χουμπ Στέφενς.

Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν ακόμη μία μεταγραφή τύπου… Πιάτι.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η πολιτική και τα χρήματα που θα δαπανήσει ο ΠΑΟΚ στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο εξαρτώνται από τον Ιβάν Σαββίδης. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την πορεία που θα χαράξει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Ο Στέφενς σε συνεργασία με τους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας καταστρώνουν τα πλάνα τους και μία από τις βασικές τους προτεραιότητες είναι η κάλυψη του κενού που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας.

Το τελευταίο όνομα που είχε ακουστεί για τη συγκεκριμένη θέση είναι εκείνο του Σέρβου Λούκοβιτς, ενώ νέα δημοσιεύματα έφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση του Πιάτι που παραμένει και παίζει στη Βαλένθια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: