Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Το μετάνιωσε ο Ορμπάιθ!!

Αν και είχε ανακοινώσει την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ο Πάμπλο Ορμπάιθ -γνωστός από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό- άλλαξε γνώμη και σύντομα υπογράφει σε ισπανική ομάδα!

Το μετάνιωσε ο Ορμπάιθ!
Έτοιμος για «come back» είναι ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στα 34 χρόνια του πια, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα για λογαριασμό μιας μικρής ομάδας στην Ισπανία, με την οποία μάλιστα γυμνάζεται τον τελευταίο μήνα.

Όπως αναφέρουν Μέσα στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Ορμπάιθ τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Βάγιε Ντε Εγουές, ομάδα της τρίτης κατηγορίας με τα χρώματα της οποίας στο παρελθόν αγωνίστηκαν και οι δύο αδελφοί του, Φραν και Μιγκέλ.

«Ο Πάμπλο είναι το κομμάτι στο ποδοσφαιρικό παζλ που μας λείπει. Μπορεί να μην έχει ακόμα τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό αλλά μπορεί να παίξει και να προσφέρει. Θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Ο ίδιος δεν θέλει δημοσιότητα, όμως όλοι τον σέβονται και τον εκτιμούν πολύ. Εμείς θα του δώσουμε την δυνατότητα να αγωνιστεί μαζί μας», δήλωσε ο Ινιάκι Φάνλο, τεχνικός της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: