Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Να μην χαθεί ούτε λεπτό!!

Η παραμικρή καθυστέρηση δεν θέλει να υπάρξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, κάτι που ζήτησε από τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη.

Να μην χαθεί ούτε λεπτό!
Το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» ανέλυσε χθες το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Γιάννη Μανιάτη, παρουσία των Θανάση Κυρατσού και Δημήτρη Ανδριόπουλου.

Οι δύο στενοί συνεργάτες του γνωστού επιχειρηματία ανέπτυξαν στον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το πλάνο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα του παρουσίασαν το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για τις επόμενες κινήσεις τους και την έναρξη των εργασιών.

Όλα όσα αφορούν το ιστορικό αυτό έργο είναι σχεδόν έτοιμα και εκείνο που ζητήθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό είναι σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Δηλαδή, η έγκριση της άδειας να μην «κολλήσει» στη γραφειοκρατία και χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Άλλωστε, επιθυμία του Μελισσανίδη είναι τον προσεχή Φεβρουάριο να μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της «Ένωσης» στην ιστορική της έδρα.

Από την πλευρά του, ο κ. Μανιάτης παρουσιάστηκε εντυπωσιασμένος από την λεπτομερή παρουσίαση που του έγινε και τα σχέδια της «Αγια-Σοφιάς», ενώ στη συνέχεια δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της Πολιτείας και τα δικά του, ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα έργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να έχουν κατατεθεί οι πλήρεις φάκελοι με τις μελέτες στο ΥΠΕΚΑ, ώστε να εξασφαλιστούν οι προάδειες του μεγάλου αυτού έργου. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις αρχές του δεύτερου μήνα του νέου έτους και στη συνέχεια η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου της γηπέδου.

Με την κατάθεση των σχετικών φακέλων στο ΥΠΕΚΑ, αυτοί θα κοινοποιηθούν στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, και η «Ένωση» θα έχει κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται από τη μεριά της και θα περιμένει το «πράσινο φως» για να μπουν οι μπουλντόζες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: