Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Για Τραΐκοβιτς ή άλλον…!

Δεν επιβεβαιώνουν στον ΠΑΟΚ την πληροφορία των Σέρβων πως άνθρωπος τους θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της εθνικής τους ομάδας με την Ρωσία, με το βλέμμα του να είναι στραμμένο στον Τραΐκοβιτς.

Για Τραΐκοβιτς ή άλλον…
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το κενό στη συγκεκριμένη θέση αναγκάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ψηλά τη συγκεκριμένη κίνηση και ο Χουμπ Στέφενς μαζί με τους συνεργάτες του θα ψάξουν να βρουν τον ιδανικό για να το καλύψουν.

Χθες το βράδυ η σερβική ιστοσελίδα sportal.rs ανέφερε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε πρόσκληση για τον αγώνα της εθνικής τους ομάδας με τη Ρωσία, ο οποίος διεξάγεται στο Ντουμπάι, και υποστήριζαν πως αυτό αφορά τον Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς δεν επιβεβαίωναν τη συγκεκριμένη πληροφορία, ενώ δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις από τις δύο χώρες.

Οσον αφορά τον Τραΐκοβιτς, παίζει στην Βοϊβοντίνα από το 2009 και φέτος μετρά 17 συμμετοχές, ενώ τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια είχε άλλες 114 εμφανίσεις. Η ομάδα του τον απέκτησε από την Χάιντουκ Κούλα, όπου τις αγωνιστικές περιόδους 2007/08 και 2008/09 είχε 42 συμμετοχές.

Πρόκειται για υψηλόσωμο (1.90 μ.) –δυνατό στόπερ, ο οποίος παίζει με το δεξί πόδι και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό έχουν εκδηλώσει σύλλογοι από την Ιταλία και τη Σερβία, κάτι που ενδεχομένως να αναγκάσει την Βοϊβοντίνα να τον πουλήσει τον Γενάρη για να αποκομίσει και οικονομικό όφελος.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: