Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

To δράμα του Αγκάνθο, να γιατί δεν παίζει μπάλα!!

Γκρινιάζουν στον Άρη για τις φετινές εμφανίσεις του Αγκάνθο, αλλά λίγοι γνωρίζουν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ισπανός επιθετικός. Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ! O Νταβίντ Αγκάνθο ήρθε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του Άρη τον Σεπτέμβριο του 2012, μετά από μεγάλη καριέρα στην Ισπανία.

Ο 32χρονος επιθετικός κατάφερε από την πρώτη στιγμή να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και το αγαπημένο πρόσωπο της εξέδρας.

Με σούπερ εμφανίσεις και 10 γκολ σε 24 συμμετοχές βοήθησε τα μέγιστα για να παραμείνει ο Άρης στη μεγάλη κατηγορία και το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό τους με την ομάδα για ένα ακόμα χρόνο προκαλώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς.
Η φετινή χρονιά, όμως, ξεκίνησε άσχημα για τον Άρη και ο Αγκάνθο δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει λόγω της περυσινής τιμωρίας των 5 αγωνιστικών για την κόκκινη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Έκανε το ντεμπούτο του την 6η αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να κάνει τη διαφορά για τον Άρη. Παρόλο που όλοι περίμεναν ότι ο Αγκάνθο θα δώσει λύση στην επιθετική δυστοκία του Άρη, ο Ισπανός φορ έμεινε σε ρηχά νερά και οι Κίτρινοι έμειναν στο 0-0 με την ομάδα του Αγρινίου.
Την επόμενη αγωνιστική ο Αγκάνθο, στη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, βρήκε δίχτυα στην εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου με 1-2. Αυτό είναι έως τώρα και το μοναδικό γκολ του Ισπανού στο φετινό πρωτάθλημα που συνοδεύτηκε και με το δεύτερο μόλις φετινό "τρίποντο" του Άρη.
Από εκείνο το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός άσος κινείται στη μετριότητα. Δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω για τον Άρη, που έχει μεγάλη ανάγκη τα γκολ του, και δεν θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό Αγκάνθο που έπαιρνε στις πλάτες του την ομάδα.
Ο έμπειρος επιθετικός είναι σκιά του καλού του εαυτού με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια προς το πρόσωπό του από τους οπαδούς, ενώ διοίκηση και προπονητικό τιμ είναι προβληματισμένοι περιμένοντας πολλά περισσότερα απ΄ αυτόν.
Το θέμα του Ισπανού άσου, όμως, δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Δεν έχει να κάνει, δηλαδή, με ένα απλό ντεφορμάρισμα. Είναι και ψυχολογικό. Ο Αγκάνθο αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό που τον έχει καταβάλει και τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.
Η μητέρα του Ισπανού επιθετικού είναι άρρωστη και, μάλιστα, τον τελευταίο μήνα την έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη για να είναι μαζί του και να τη φροντίζει. Αυτή η ιστορία έχει στοιχίσει πολύ στον άσο του Άρη που έχει πολύ μεγάλη αγάπη στη μητέρα του. Είναι πολύ πεσμένος κι αυτό βγαίνει, όπως φαίνεται, στο γήπεδο...  
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: