Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Μπιανκονέρι» ενδιαφέρον για Μανωλά!!

Άνθρωπος της Γιουβέντους θα βρεθεί στα επίσημα του «Καραϊσκάκη» για να δει το ματς της Εθνικής με την Ρουμανία για την τελική φάση του Μουντιάλ με την προσοχή του να είναι στραμμένη στον Κώστα Μανωλά.

«Μπιανκονέρι» ενδιαφέρον για Μανωλά
Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους έχει προσελκύσει ο Κώστας Μανωλάς!

Όπως γράφει ο «Γαύρος», στα επίσημα του Καραϊσκάκη θα βρεθεί ο επικεφαλής του τμήματος σκαόυτινγκ του ιταλικού συλλόγου, Λορέντσο Τζιάνι, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία και θα η προσοχή του θα είναι στραμμένη στον διεθνή στόπερ.

Ο εν λόγω παράγοντας είναι εκ των στενότερων συνεργατών του εκτελεστικού διευθυντή της «Γηραιάς Κυρίας», Τζουζέπε Μαρότα, και συνήθως παρακολουθεί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο τελικό στάδιο του σκάουτινγκ.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που εκπρόσωπος των «μπιανκονέρι» θα παρακολουθήσει από κοντά τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, όμως αυτή θα είναι η πρώτη που θα τον δει σε αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τους Ιταλούς θα υπάρχουν «κατάσκοποι» και από την Τότεναμ για τον Ανδρέα Σάμαρη και τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Σάιμον Χαντ είναι εκείνος που θα εκπροσωπήσει του «πετεινούς» σήμερα στο φαληρικό γήπεδο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: