Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πάνε για το «μπαμ» στην Γιουνάιτεντ!!

Την περίπτωση του Αντρές Ινιέστα εξετάζουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Πάνε για το «μπαμ» στην Γιουνάιτεντ
Ο Ντέιβιντ Μόγιες φέρεται να θέλει τον Ινιέστα στην Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν για την απόκτηση του στη μεταγραφή περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας στηρίζουν τις πιθανότητες τους στο ότι οι σχέσεις του 29χρονου με την ομάδα της Βαρκελώνης δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο.

Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το 2015 και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το σπίτι του είναι στην Βαρκελώνη και δεν θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρστελόνα ποτέ.

Ωστόσο κάποια γεγονότα, όπως η απομάκρυνση του φυσιοθεραπευτή Εμιλι Ρικάρτ (ο οποίος είχε βοηθήσει τον Ινιέστα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που είχε), αλλά και η απομάκρυνση του Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι κάποια ζητήματα που μπορεί να κάνουν το Ινιέστα να αλλάξει γνώμη και σε κάτι τέτοιο στηρίζεται η Γιουνάιτεντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: