Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Μαντζουράκης στο Metropolis: «Το παιχνίδι θα κριθεί στο λάθος»

Ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Μαντζουράκης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Ρουμανία, «φωτογραφίζοντας» παράλληλα την εικόνα του αγώνα, στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή και θα κριθεί στο λάθος. Είτε παίζεις με Βραζιλία είτε με Ρουμανία, παίζεται στο λάθος. Η δική μας ομάδα ξέρει να παίζει στο λάθος. Όταν ενεργοποιείται πιστεύω βγαίνει δουλειά. Οι φίλαθλοι που θα πάνε στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν υπομονή. Στις οκτώ φάσεις που θα γίνουν θα κριθεί το παιχνίδι. Οι άλλοι είναι παθιασμένοι να ξεπεράσουν τα προβλήματα εδώ και 12 χρόνια που δεν έχουν προκριθεί. Θα πω πως θα είναι ένα παιχνίδι πολύ σφιχτό και καμία ομάδα δεν θα θέλει να χάσει την ισορροπία της.

Σε τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο να χάσεις την ισορροπία σου την σκέψη σου. Συμφωνώ με τον Σάντος πως δεν είναι δύο παιχνίδια, είναι ένα παιχνίδι, ένας στόχος, με δύο ημίχρονο. Ο προπονητής της Ρουμανίας λέει πως πρώτα θα ήθελε να παίξει στην Ρουμανία. Ξέρει πως η Ελλάδα είναι καλή στον ανασταλτικό τομέα και ξέρει πώς να παίρνει τα αποτελέσματα. Δίνω πλεονέκτημα στην Εθνική για το γεγονός ότι θα γίνουν λίγες φάσεις και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να βγάλουν εκτός πλάνων η μία την άλλη».


Για το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αλλά και για τους Ρουμάνους:«Το γεγονός ότι πάει για sold out αποδεικνύει το κύτταρο του Έλληνα. Τελευταία στιγμή ενεργοποιείται ο Έλληνας και τρέχει να στηρίξει την προσπάθεια. Πολύ καλός παίκτης είναι ο Τόρζε, αλλά και ο Μάρικα. Ο Τόρζε είναι ο μόνιμος σκόρερ. Η Ρουμανία πιστεύω θα κοιτάξει να μην φάει γκολ. Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα θα παραταχθεί στο κέντρο μια πολύ ανασταλτική γραμμή». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: